Kategorier
Nyheter

Rätt Grafiska ♥ A house ARK

Illustration: Johan Wistbacka

Välkommen att hälsa på oss i vår nya miljö. Under sommaren flyttade vi vårt kontor till A house Ark (tidigare Arkitekthögskolan). Nu är vi i ordning och hälsar dig välkommen till oss för en trevlig upplevelse och bra samtal. A house ARK är ett hus (kluster) för företag inom media, mat, musik och mode. En spännande och kreativ miljö att jobba och att vara i. Du är alltid välkommen att besöka oss, men boka gärna en tid så att vi säkert är här. Vi pratar gärna om era kommunikationsmål, grafisk design eller de senaste trenderna inom sociala medier.

I huset finns tre spännande restauranger som vi gärna bjuder på en lunch eller fika i. Den mest kända är Mr Cake med sina goda bakverk. Precis utanför dörren har vi den trendiga asiatiska restaurangen Tengu som serverar ramen av högsta klass. Det finns också möjligheter att hyra studios för foto, lokaler för större möten och mässor. 

För dig som är intresserad av öl i kombination med god mat, så har vi också ett bryggeri i huset – Omaka.

Ny besöks- och postadress:

Rätt Grafiska AB
℅ A house Ark
Östermalmsgatan 26 A
114 26 Stockholm

P.S Vi lovar att inte bara prata jobb hela tiden utan gillar även att samtala om annat som byggnadsrenovering, löpning, böcker och trevliga upplevelser i allmänhet D.S